Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 
 
Call of Duty 5: World at War első képek!!!
Jelentést készítette: Dave0000
Iktatva: 2008.06.16. 18:58

Activision

Igen, jól olvastátok, 3db kép szivárgott ki a legújabb Trey-arch általl fejlesztett CoD játékból. A játékról illik tudni, hogy ismét vissza kalauzol minket a második világháborúba. Megjeleneik minden next-gen konzolra, és PC-re egyaránt. Megjelenés feltehetően 2009. februárjában.

  
 (kattints a képre nagyobb felbontásért)

 


15 hozzászólás − 440 megnyitás Nyomtatóbarát változat
 
 
 
 
iNFiNiTY*Lanseries
Jelentést készítette: prosy
Iktatva: 2008.06.16. 11:15

LAN


iNFiNiTY*Lanseries


Az iNFiNiTY-Skills és a cry-net.hu összefogásából megszületett az iNFiNiTY*Lanseries!

Ez a név a jövoben - a hozzáfűzött remények szerint - eggyet jelent majd a színvonalas LAN rendezvényekkel.
A srácok nem is tétlenkednek, egyből nekikezdtek a sokak álltal már ismert cry-net.hu verseny átszervezésének, hogy a rendezvény minél gördülékenyebben folyhasson le! Információink szerint rögtön új bútorokat rendeltek ezálltal biztosítva, hogy aki saját gépét hozza a versenyre kényelmessen ülhessen. Ezen kívül a "projectoros sarok" is új székeket kap majd, hogy ezentúl kényelmesen nézhessük a közvetítéseket és a fragmoviekat.
A tervek szerint megfelelően le lesz függönyözve ez a rész, hogy a játékosoknak eszükbe se jusson match közben rákacsintani a kivetítőre! Természetesen új ventillátorok is el lesznek helyezve a terem végében, hogy megfelelő körülmyéneket biztosítsanak a játékosoknak. Tehát a szervezés gőzerővel folyik, és nekünk játékosoknak semmi dolgunk nincs, csak elmenni erre a bemutatkozó lanra, ezáltal köszönni meg a szervezőknek a rengeteg befektetett energiát és időt.

newspic

Nevezés: 3500 forint, vonatjegy 2000 forint, sör 1000 forint. Az élmény, hogy résztvettél egy ilyen versenyen = FELBECSÜLHETETLEN

INFÓK:
Call of Duty 2 - 5v5 verseny

A verseny időpontja: 06.21 szombat 12:00(dél)tol - 06.22 vasárnap 12:00(dél)ig 24 órás Lan-Party
Helyszíne:
Bp Lurdy Ház (Bp., IX. kerület, Mester utca és Könyves Kálmán körút sarok) 2. emelet
A verseny 5v5 cb módban zajlik.

A verseny lebonyolítása:
-A, B, C, D csoportok minden csoportban 4 csapat
-a csoportmérkozések utána az 1,2 helyezett minden csoportból tovább jut
-legjobb 8 meccsei egyenes ági kieséssel.

Nevezés: 17500Ft/csapat, (3500/fő)
Minden nevezett csapat egy 5% ajándék kupont kap amit levásárolhat az EHD -nél!!
A verseny nyereményei: Cod2-es Bögrék (vitális kreatív)

1# csapat: 50.000FT
2# csapat: 30.000FT
3# csapat: 20.000FT

És egyéb meglepetések várhatóak!!!
Pályák és ágrajzok a nevezetteknek a verseny előtt.(időbeosztással)

http://cry-net.com

4 hozzászólás − 181 megnyitás Nyomtatóbarát változat
 
 
 
 
Paintball mod CoD2
Jelentést készítette: Patryck
Iktatva: 2008.06.14. 13:42

Modok

Sziasztok!

Egy új CoD2-es modra szeretném felhívni a figyelmeteket! Bizonyára nem sokan ismerik a Paintball módot. Nekem régen volt szerencsém kipróbálni, nagyon tetszett de aztán törölték a szerverről.

Nos egy ismerősöm az EvilZ klánból Kefi tegnap megkeresett, hogy ő és klántársa Blizz, többek kérésére, újra feltették a módot a szerverükre. A szerver jelenleg 14 slottal rendelkezik, de ha sokan járnak majd a szerverre bővíteni fogják. Szerintem aki ismeri, vagy játszott már vele, és tetszik is neki biztos vagyok benne hogy sokat fog járni a szerverre. Aki pedig nem is hallott még róla az is próbálja ki, veszteni nem veszíthet, szerintem nagyon is megéri.

A szerveren a mod mellett 11 darab igazi Paintball-os pálya fut, hogy teljes legyen a kép, de ha találnak új mapokat ezt is bővítik majd.

A modot ITT tölthetitek le, míg a mappokat együtt egy tömörített fájlban ITT.

A szerver ip-je pedig: 62.112.194.109:29008

Továbbá Kefiék egy olyannal is megpróbálkoznak, hogy saját TS szerverükön csinálnak egy szobát, azon belül a két csapat szobáját, így akik a szerveren játszanak beszélni is tudnak egymással. Persze ez is csak érdeklődéstől függ, és attól, hogy mennyire aktívan jártok fel a TS-re.

TS ip: 62.112.194.111:8904

Én külön bíztatok mindenkit, hogy játszatok sokat ezzel a remek kis moddal! Jó szorakozást kívánok hozzá mindenkinek.


37 hozzászólás − 617 megnyitás Nyomtatóbarát változat
 
 
 
 
Búcsú
Jelentést készítette: 127.0.0.3
Iktatva: 2008.06.14. 10:00

www.callofduty.hu

Hát eljött az az idő is, amikor azt mondjuk: „Isten veled www.callofduty.hu!”

Döntésünk végleges és tudom, hogy az én távozásom örömteli egyeseknek,  ezzel szemben viszont CzG-t szerintem sokkal többen fogják hiányolni. Nem baj, be kell látni, mindig vannak jobbak helyettünk, utódaink, akik másképp és jobban fognak majd csinálni mindent, mint mi. Legalábbis remélem, hogy erre fognak majd törekedni. Lemondásom oka elsősorban az időhiány, másodsorban a játék iránt érzett szenvedély kihalása, illetve a játékban való csalódás.

Köszönjük a lehetőséget, hogy itt tevékenykedhettünk, én szeméyszerint rengeteget tanultam, és rengeteg embert ismertem meg, kit személyesen, kit csak neten keresztül. Köszönöm a rosszakaróimnak, hogy voltak, és próbálták felnyitni a szemem. (És nem kiszúrni) Ha bárkit is megbántottam volna az évek során, akkor szeretnék elnézést kérni tőle. (Gondolok itt elsősorban ex-staff tagokra. Limonádé? Nem.. Ez most szívből jön.)

Az újaknak pedig sok sikert, és jó szórakozást, valamint erős, kötélből lévő idegeket kívánunk!

Minden ujjongást, kritikát,  és egyéb megnyilvánulást kéretik pm-ben közölni velünk!
PM:
CzG | PM: 127.0.0.3


81 megnyitás Nyomtatóbarát változat
 
 
 
 
Készülőben az 1.7-es patch
Jelentést készítette: 127.0.0.3
Iktatva: 2008.06.14. 09:53

Activision

402 és csapata végre észbe kapott. Sok PC játékos jelezte a Cheat-hibát, ezt nem kívánnám ecsetelni, az okosabbak úgyis rátalálnak, egyesek ki is használják. A lényeg a lényeg, hogy vajon hány hónapot kell erre az új csodás patch-re várni? És vajon abba milyen hibát tesznek?

Más: Ugye arról is beszámoltunk, hogy az új IW.com is készülőben van. Így fog kinézni, és ha jól értelmezem a CharlieOscarDelta.com helyére kerül majd.

 


12 hozzászólás − 709 megnyitás Nyomtatóbarát változat
 
 
 
 
SLOvenian SHOW - COD4 community movie
Jelentést készítette: Patryck
Iktatva: 2008.06.10. 15:24

Movie-k

Sziasztok!

Egy új fragmovie-t szeretnék nektek bemutatni, melyet jó barátom, MattZje ajánlott a figyelmembe! Ahogy ez a címből is kiderül, ez a videó a Szlovén játékosokat hivatott bemutatni, névszerint: Landstorm, Slokiller, Benzo, ShyR, Fastx, Iann, Kryo, Flejmx, Rngde, Matic, Plu7, Insane, Damox, Idly, Zanci, Snox, TmzR, Smart, és Gaschper.

A készítő nem más mint a Dreamaker Company, azon belül is Baątjan "shyR" Omahen és Gaąper "Jodlar" Mohorčič. (Készítő honlapja: www.dreaMaker.cz IRC: #dreaMaker.cz)

A movie-hoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a grafika gyönyörű, a fragek szépek, a vágás nagyon jó, az időtartama pont jól el van találva az ember nem unja meg hamar. Az intro és outro részre is nagyon odafigyeltek, se nem túl hosszú se nem túl rövid egyik sem. Talán egyedüli hibája az lehet, hogy nagyon sok zene van benne és ezek gyorsan váltakoznak.

Amit még érdemes tudni: A videó hossza: 11:22, felbontás: 1024x554, kodek: x264, FPS: 30, készítés ideje: 40 nap.

Remélem mindenkit rá tudok venni egy kis délutáni movie nézésre, szerintem megéri letölteni.

LETÖLTÉS


24 hozzászólás − 605 megnyitás Nyomtatóbarát változat
 
 
 
 
Call of Duty 5: World at War
Jelentést készítette: 127.0.0.3
Iktatva: 2008.06.09. 20:18

Activision

Friss hírek a Call of Duty 5-ről, melynek alcíme World at War lesz. Mint azt már eddigi hírekből megtudtuk, a csendes ócéánon fog játszódni, és Call of Duty 4 engine-en fog futni.  Amit eddig nem tudtunk, azok a következő apró részletek:
Orosz katonaként átélhetjük, hogy hogyan foglalták el Németországot annakidején. A játék lelke új különlegességeket is tartalmaz mint például házak illetve falevelek tűzregyújtási lehetősége. A Call of Duty sorozatban az első alkalommal lesz Co-op Modus a multiplayer-ben, ami együttműködést kínál 4 játékosnak.  Lesznek járművek, és squad-okra alapozott elemek, valamint néhány dolog is át lesz véve  Call of Duty 4-es vezióból. Képeket részletekben találjátok.

 

Részletek

38 hozzászólás − 1023 megnyitás Nyomtatóbarát változat
 
 
 
 
Call of Duty Ladder magyar módra
Jelentést készítette: 127.0.0.3
Iktatva: 2008.06.09. 19:40

Hírek, információk

A minap kaptam egy emailt, amelyben egy érdekes gondolat született meg Braty részéről. Szerintem az ötlet nem újszerű, hiszen többen is elgondolkoztak azon, mi lenne, ha lenne egy a CB-hez hasonló magyar oldal, csak magyaroknak. Na ne tessék lehurrogni azonnal, igaz, hogy nincs nemzetközi kihívás, viszont lehet egy előrosta, vagy a kisebb klánok felzárkóztató lépcsője.

A gondolat lassan tetteket ölt, és már elkezdődtek a tárgyalások a rendszer kivitelezésében, és szerverügyben. Elsőként csak Call of Duty játékban indulna magyar ladder. A versenyek havi / évszakos "díjazással" szerveződnének, a ladderen belül elképzelhető hogy lesz NC is. (Ha van rá igény)

Ezzel kapcsolatban indítottunk egy szavazást is, kérek minden regisztrált tagot, hogy szavazzon.


25 hozzászólás − 516 megnyitás Nyomtatóbarát változat
 
 
 
 
LAN O' Hazard v2.1
Jelentést készítette: 127.0.0.3
Iktatva: 2008.06.09. 16:18

LAN

A Káta Computer és a Csibész csapat közös szervezésében 2008. július 11-12-én (péntek-szombat) újabb LAN verseny lesz Nagykátán. Mivel a hónap végén és augusztusban több nagy külföldi és hazai lan lesz, ez egy jó alkalomnak ígérkezik a felkészülésre. A verseny ezúttal is Call of Duty 4-ben fog zajlani.

Az első nap küzdelmeit este egy közös sütögetéssel és sörözéssel szeretnék zárni, ezért arra kérik a jelentkező csapatokat, hogy a jelentkezésükben írják meg, hogy kell-e nekik ebből a vacsorából vagy másképp oldják meg. Természetesen a közelben este 11 óráig nyitva vannak boltok, kajáldák, ha valakinek arra van szüksége.

Monitorokat ezúttal is a rendelkezésetekre tudják bocsátani, ingyen. (korlátozott mennyiségben, tehát, akinek nem égetően fontos, az hozza a sajátját)

Legalább 10 csapat jelentkezését várjuk. Kevesebb, mint 10 csapattal nem lesz megtartva a verseny!!

Reméljük minél több csapat érdeklődését felkeltettük és várjuk őket!

További infó a részletekben.

Részletek

0 hozzászólás − 49 megnyitás Nyomtatóbarát változat
 
 
 
 
CoD4 1.6 LINUX patch
Jelentést készítette: 127.0.0.3
Iktatva: 2008.06.07. 10:52

Activision

Amire mindenki várt. Linux szerveroldali fájlok is megjelentek. Most már nem lesz szükség a verzióváltóra. Lehet rinyálni a szerverszolgáltatóknak, hogy váltsanak . Jó szórakozást mindenkinek az új mapeken!

CoD4 linux szerverfájl 257,66 MB