Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
    

     

              

   


   

   

     

       
         
       
       

         
..::Call of Duty: Magyarország::.. - Hírek  -  Hungarian

         
Call of Duty hivatalos magyar honlapja, The Hungarian Community Site

       

     

     
A QuadV nagy bejelentése

Az egyik vezető számítógépes játékok eseményeit közvetítő netes TV, a QuadV nagy fába vágta fejszéjét. Gondolom nem kell bemutatni a méltán híres oldalt, itt szurkolhattuk végig, ahogy a  Revolution csapata nem rég begyűjtötte a   fnatic skalpját és megnyerte a Live2Win internetes ligát. Eddig ugye megszoktuk, hogy angol nyelvű kommentálás volt. Aki perfekt angolból annak semmi gondja nincs, ám valljuk be őszintén anyanyelven mégiscsak jobb hallgatni. Legalábbis nekem ez a véleményem. A QuadV hamarosan több nyelven fog sugározni, a kommentátorok más nyelven is fognak beszélni, melyek az alábbiak lesznek:
    francia

    olasz

    angol

    német

    lengyel

    orosz

    magyar

    román

    szerb

    görög

    török

   
Azt hiszem ez nagyot lendíthetne a dolgokon, hajrá QuadV!
-CoD4- 1.7 szerverfájlok

Egy picit tán megkésve jelentem be számotokra, hogy a nem rég kiadott kliensoldali 1.7-es patchhez Ryan publikálta a linux fájlokat is. Így hát nincs más dolguk  a szerverszolgáltatóknak, mint frissíteni a szervereket és már indulhat is a móka ;) .  Most vettem észre, hogy már doda_0204 nevű felhasználónk is beküldte a hírt, köszönjük. A késésért elnézést kérek mindenkitől.  Az esetleges bugokat itt jelezhetitek. Persze a legfontosabbat majd kifelejtem, a mirrorokat.  Lentebb láthatók!treefort.icculus.org

0day.icculus.org

extreme.planetcallofduty.gamespy.com


shrapnet.com

ausgamers.comForráslink
Cry-Net CoD1LAN fejlemények

Sziasztok!


A shoutcast a tervezettől eltérően elmaradt géphiány miatt, de ennek ellenére is egy végtelenül barátságos és szórakoztató LAN party-t nézhettünk végig a Call of Duty 1-es szériájában. Ami a meccseket illeti a tervezett 16 majd 12 csapat helyett csupán 6 jelent meg, úgy látszik a magyar mentalitás még mindig ebből áll sajnos, hogy jelentkezni van kinek, de a pénzt LAN-ra átutalni nincs:S. Mindezek ellenére végre találkozhatott a Cod1-esek kicsiny magja, reméljük a következő versenyen már több csapat kap kedvet a játékhoz. Az eredmények pedig:


 1. hely: NightCups.CoD1: vorexx, bNiJeeE, sl1ck, pru, r1VERSE


   2. hely: PiMP : Szotyi, arma, raptor, fishbone, phoenix


 3. hely: TcfC : victor, hami, burn, fuckley, paszter
 


UPDATE:Fényképek a LAN-ról itt!
.:MoN$t3R CuP:.

Sziasztok!


Készült egy Magyar oldal, mely kupákat rendez Call of Duty játékokban. Terveik, mindenféle játékmódban bajnokságot rendezni, klánok részére, és klánnélküli játékostársadalomnak egyaránt. Lesznek sima FunCup -ok, és rendes Cup-ok ahol nyeremények is várhatóak. Már előre megfontolt döntések vannak milyenek legyenek a kupák lezajlásának menetei. Minden hónapban lesz 1 kupa:


Első kupájuk The First MoN$t3r CoD2 Cup nevet kapta, 16 klán jelentkezését várják ,5on5 ben kell majd lejátszani, na persze Call of Duty 2 ben, szabályok a CB vel hasonlóak, pár új szabály van..  A kupa akkor kezdődik, mikor meglesz a 16 klán.  Bővebb indformáció az oldalukon van...


Ha kedvet kaptál nézz fel oldalukra, és kövesd nyomon www.monster-cup.extra.hu
Új hivatalos oldalak

Már korábban beszámoltunk nektek arról, talán a "polós hírrel", hogy az infinityward.com új külsőt fog ölteni. A váltás meg is történt. A flash alapú honlapon megtekinthetitek a nyertes polókat, melyekből immár csak 5 db van. (Egy darab ára 19,99 dollár) Amit fontos még tudni, hogy aki a charlieoscardelta.com-ra beregelte magát, annak account-ja ide is érvényes.


A másik honlap, ami megváltozott, de a tervezett változásról senki nem nyilatkozott, az a www.callofduty.com.  Így aki még nem vette volna észre, vagy észrevette és regisztrált is, most sokkal többet láthat, mint egy héttel ezelőtt.
A siekres sorozat ujabb eleme...cry-NET CoD2 LAN

Sziasztok a sikerre tekintettel a cry-NET folyamatosan fejleszti magát és biztosítja a versenyeket számotokra itt egy újabb időpont amivel ki lehet kapcsolódni nyáron. (július 5)
A verseny szabályait és minden mást az oldalunkon megtaláltok, a hangulatról azt hiszem meg nem kell ecsetelnem semmit.

LAN Rulezz végre itt a nyár!!


Azért itt a hivatalos leírás is:
A verseny időpontja: 07.05 szombat 12:00(dél) - 07.06 vasárnap 12:00(dél)
24 órás LAN-Party, cry-NET módra!
Helyszíne: Bp Lurdy Ház  (Bp., IX. kerület, Mester utca és Könyves Kálmán körút sarok)
A verseny 5v5 cb r11;ben zajlik.


 


A verseny lebonyolítása:
- A, B, C, D csoportok minden csoportban 4 csapat
- a csoportmérkőzések utána az 1,2 helyezett minden csoportból tovább jut felső ágba, többi alsó ág.
- alsó és felső ágon egyenes ági kiesés.


 


Nevezés: 17500Ft/csapat, (3500/fő) utalva, helyszínen 4000/fő
Minden nevezett csapat 10% kedvezményt kap a www.polomuhely.hu r11;nál.
A verseny nyereményei: Cod2-es Bögrék (vitális kreatív), borok (Juliusvin), számítógép alkatrészek(OHS).


 


1# csapat:  50.000Ft
2# csapat:  30.000FT
3# csapat:  20.000FT


 


És egyéb várható meglepetések
Pályák és ágrajzok nevezetteknek a verseny előtt. (időbeosztással)
Jelentkezés:
Az oldalon megtalálható regisztráció menüben találjátok.
www.cry-net.com
Call of Duty 4: Modern Warfare 1.7-es patch!

Az Infinity Ward a minap kiadta legújabb és lehet legutolsó patchjét a Call of Duty 4: Modern Warfare-hoz. Az 1.7-es patch telepítéséhez szükséges, hogy fent legyen az 1.6-os is. A patch mérete: 38,1MB. Ez egyenlőre még csak kliens oldali patch, tehát ha feltelepítitek, akkor egy ideig (amíg elnem készül a szerveroldali patch is) nem tudtok majd felmenni az 1.6-os szerverekre.


A patch az alábbi hibákat javította ki:
    Fixed an exploit that allowed players to access certain console dvars during multi-player matches.


    

    Fixed a crash that could occur when a Chinatown Sabotage match would go into over-time.


    

    Fixed a bug where the MP icons (Bomb, Defend, Capture, etc) were always showing up as English regardless of the install language.Call of Duty 4: Modern Warfare 1.7-es kliens oldali patch letöltése
Shoutcast az Infinity Lan Series-en.

Sziasztok!


Ma kerül megrendezésre a CoD1 LAN az infinity és a cry-net közös szervezésében. Amennyiben lehetőség van a shoutcast-ra, akkor mindenféleképp közvetíteni fogunk pár meccset és a legfrissebb információkat fogjátok megtudni a rendezvényről. Túl sok szó ne is essék az egészről, aki akarja hallgatni az legjobb esetben 12.00-tól foghatja rádiónkat, esetleges kérdéseket és hozzászólásokat a hír aljára kéretik küldeni, mi is elolvassuk, a shoutcast alatt válaszolunk rájuk..
Who's the king? - CoD1 kupa.

Sziasztok!


Szeretném felhívni a figyelmeteket egy új kupára. amely ismét a  vCoD-dal játszó klánoknak kedvez.


A fontosabb tudni valók:


Nevezési határidő: 2008. 07. 7. Nevezni a cod1kupa@citromail.hu email/msn címen tudtok. Emailben meg kell adnotok a klán nevét, a tagok nickjeit (maximum 7 tag nevezhező), pb guidjukat, illetve 2 főbb tag email és msn címét és a klán erősségét 1-5ig.
A kezdés előreláthatólag Július eleje-közepe, ez persze függ attól is, mikorra lesz meg az elengedő számú csapat a kezdéshez.


A szabályok gyakorlatilag megegyeznek a CB kupa szabályokkal.


A warokat SD játéktípusban, és 5on5-ben kell lejátszani, de ha nincs meg az aadott időpontban a kellő létszám 4on4-ben vagy 3on3-ban is lejátszhatjátok.


És talán az egyik legfontosabb, a kupán lesznek nyeremények is!


Tárgyi díjak: egér, egérpad, és egyébb számítástechnikai eszközök (etekintetben még tárgyalnak a szponzorokkal), valamint érmek és kupák.


Akinek sikerült felkeltenem az érdeklődését az az alábbi linken  több információt is megtudhat!


http://cod1kupa.extra.hu/
Call of Duty: World at War interjú a készítőkkel

Az Infinity Ward  keze munkája alatt készült COD4:MW-ből több kelt el mint a Halo3ból. Xboxon LIVE-on a legtöbbet játszott játék. Rengetegen a 2007-es év játékának mondják, bár ez persze emberfüggő, de a statisztikák ezt tükrözik. Eljött az ideje a következő várhatólag  szintén sikerre éhes játéknak. Mint már sokszor említettük, ebben a fejezetben visszalépünk a 2.vh-hoz, melyben 4 személyes co-op kampányok illetve a többjátékos részbe járművek lesznek. Ez az eddig a hírben nevén nem szólított játék nem más mint a Call of Duty: World At War. Mindezt a CoD3 fejlesztője, a Treyarch hozza el számunkra, remélhetőleg.


Nem rég 127 felhívta a figyelmem egy interjúra, melyet Wesley Yin-Poole a videogamer.com egyik hírszerkesztője készített Noah Heller producerrel valamint Rich Farrelly-vel  azért, hogy az első komolyabb részleteket próbálja megosztani az olvasókkal a cod5ről. Ők nagyrészt vállalnak a játék készítésében, melyet ha minden jól megy akkor már ősszel játszhatunk Xbox 360,-on PS3-mon,  PC-n és Wii-n.


Amint kezembe kaptam az anyagot neki is estem ennek a meglehetősen hosszú és bonyolult szövegnek. Hamarosan azonban rá kellett jönnöm, hogy túl nagy fába vágtam fejszémet, ezért Alarik alias Hatefury barátomat kértem meg, hogy segítsen, mivel hozzá sokkal közelebb áll az angol nyelv mint hozzám. Ennek ellenére úgy gondolom az unalmas  részek kivételével, magyaros nyelvezettel fordítva egy remek kis irományt olvashattok. /véleményem szerint az eredeti szöveg egy pöppet önfényezős hangulatvételű, ezért is inkább csak a lényeget fordítottuk le/ . Jó szórakozást!